Tu ce astepti de la o firma de constructii?

Firma de constructii care ne ghideaza pasii este de cele mai multe ori un adevarat mentor in ceea ce priveste alegerile facute. Din pacate la noi in tara nu exista inca o educatie a consumatorului, drept pentru care mai exista astazi beneficiari care considera ca un specialist trebuie sa ii raspunda dupa bunul plac, ori de cate ori este nevoie.

In realitate cerintele de la o firma de constructii trebuie sa fie reale si de bun simt, trebuie sa fie concrete si logice, astfel incat intelegerea lor sa conduca catre masuri luate si aplicate in mod corect, raspunzand practic necesitatilor si exigentelor. Poate ca de prea multe ori asteptam sa primim totul “de-a gata” in schimbul unei sume de bani pentru o prestare de serviciu, insa uneori poate ca si implicarea noastra este binevenita, nu pentru a usura munca cuiva, ci pentru a ne simti si noi cu adevarat utili si importanti in proiectele noastre.

Care sunt de fapt asteptarile pe care un beneficiar ar trebui sa le aiba de la o firma de constructii? Ei bine, o cerinta de buna credinta este aceea de a primi cele mai avizate sfaturi. Da, o firma de constructii poate face acest lucru, si inca cu lejeritate, iar aceasta gratie anilor de studiu si de experienta in campul muncii. Specialistii vor sti in mod cert sa iti ofere raspunsurile potrivite, astfel ca tu sa pot lua in consecinta cele mai bune decizii fara a astepta sa faca altcineva acest lucru in locul tau. Sfaturile venite din parte constructorilor nu sunt litera de lege decat in cazul in care chiar de lege vorbim, pentru ca da, in anumite cazuri legea ne impune anumite etape sau lucrari, astfel incat siguranta noastra, dar si cea a celor din jurul nostru sa nu fie periclitata de decizia noastra de a construi.
O asteptare speciala de la o firma de constructii este aceea de a construi in mod corecta. Desigur, acest lucru poate fi observat inca de la inceput, drept pentru care ne putem afce o idee cu privire la modul de lucru. O firma serioasa de constructii, precum www.avangart.org, va fi intotdeauna una pregatita pentru a interveni, va avea cele mai bune echipe de lucru, cele mai bune scule si utilaje, schele si echipamente de protectie si tot ceea ce tine de o companie serioasa de constructii. Aceste lucruri diferentiaza un profesionist de un simplu meste de cartier, drept pentru care a avea aceste asteptari de la firma de constructii nu constituie nimic gresit.

Transparenta este un alt atu al unei companii de constructii si o asteptare pe care o au mai toti clientii. Conteaza foarte mult sa fii transparent in cee ce faci si spui. In etapizarea lucrarilor, in semnarea contractelor si a actelor aditionare, in facturarea serviciilor. Aceste lucruri sunt cele care sunt placute privirilor beneficiarilor drept pentru care o astfel de cerinta este total justificata.

Fiecare client in parte are propriile cerinte, solicitari sau dorinte. Unii dintre noi poate ca suntem mai dificili, insa la baza suntem oameni iar aceste cerinte fac parte cu adevarat din felul nostru de a fi.

Share Button